Aledory premijera - SKANDAL - hoće li novi glazbeni spot "Slavuja z' Kvarnera" rezultirati razvodima brakova popularnih riječkih glazbenika?


"Zatancajmo za jubav" novi je single i glazbeni spot riječkog dua Aledory, istovremeno i naslovna skladba novog nosača zvuka, objavljenog početkom listopada u izdanju diskografske kuće Menart. Pjesmu su zajedno otpjevali i odsvirali Alen, Dorian i ansambel Modri Val iz Kopra u studiju slovenskog producenta Sandija Čekade, dok je video spot u produkciji Braneweb studija Rijeka i suradnji sa riječkim modelom Norom Kalc, sniman na lokacijama Uvale Scoot u Kraljevici.

Novi album "Zatancajmo za jubav" u prodaji je od 1. listopada 2018. u svim boljim CD shopovima i knjižarama "Znanje" u Hrvatskoj ( po cijeni od 59,00 kn ) i Sloveniji ( po cijeni od 8,00 EUR ), ili narudžbom na kućnu adresu putem e-maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Aledory FAN WEBSHOPA ( po cijeni od 49,00 kn / 7,00 EUR ).