"Slavuji z Kvarnera" - Aledory izdali novi CD "Zakantajmo po domaću"

Aledory izdali novi nosač zvuka "Zakantajmo po domaću".

Nakon petnaest godina djelovanja, velikog broja koncerata, festivalskih i drugih nastupa po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, od 9. rujna 2013. u prodaji je novi nosač zvuka, prvijenac zabavne čakavske glazbe riječkog Dua Aledory, pod nazivom „Zakantajmo po domaću“.

Za vrhunsku produkciju ovog albuma, kojeg autorski uglavnom potpisuju sami Alen i Dorian, pobrinuli su se majstori produkcije Voljen Mlakar i Robert Grubišić, a potpuni doživljaj četrnaest pjesama sa motivima nezaboravljenih ljubavi, mora i rodnog kraja, osim izvrsnih vokala „Slavuja z Kvarnera“ upotpunili su i mnogobrojni gosti; klapa Grobnik, Tamara Brusić, grupa Kolaž, klapa Fortunal i drugi.

Neke pjesme sa novog CD-a, kao što su „Kad pasaju dažji“, nagrađena skladba sa Melodija Kvarnera 2004. ili „Riko jubavi moja“, svojevrsna himna Grada Rijeke, već su ranije objavljene i odavno hitovi na lokalnim radio postajama, pa ne treba sumnjati da će i ostale pjesme s albuma biti jednako tako dobro prihvaćene od publike i od glazbenih kritičara.

Nosač zvuka „Zakantajmo po domaću“, koji je izdan povodom obilježavanja petnaeste obljetnice djelovanja „Slavuja z Kvarnera“ ( 1998.-2013. ), moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Music Stara, na nastupima Dua Aledory ili naručiti poštom na kućnu adresu putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .