Aledory snimili video spot za skladbu "Majka Božja Karmelska"

Nakon uspješnog koncerta i promocije novog CD-a posvećenog Gospi Karmelskoj, Aledory su snimili glazbeni video spot za naslovnu skladbu "Majka Božja Karmelska", himnu župe BDM Karmelske na Donjoj Drenovi ( Rijeka ). Režiju i produkciju spota potpisuje Alen Škrobonja.

 

 

 


 

 

 
Obojane ljetne plesne večeri uz Aledory

Nakon proslave 11. rođendana Riječkih plesnih večeri, Aledory najavljuju obojane Riječke ljetne plesne večeri za sve ljude dobre volje, svakog drugog četvrtka u Bistrou Cres u Rijeci.

 

Prva u nizu „Plesna večer boje naranče“ održana je u četvrtak, 24. srpnja, a posjetitelji su imali priliku degustirati ukusne narančine plodove, uživati u posebnoj gošći večeri Tatjani Udović, plesati u narančastim bojama ili natjecati se u izboru za „Najveću i najljepšu naranču“ koja je osvojila i prigodnu nagradu, a sve to u odličnom štimungu, ritmu i pjesmu uz "Slavuje s Kvarnera".

Iduća plesna večer, u četvrtak 7. kolovoza, biti će obojana u plavu boju, s mirisom mora, a Alen i Dorian najavljuju niz posebnosti i iznenađenja, dok je četvrtak 21. kolovoza rezerviran za plavo-crvenu Slovačko-hrvatsku plesnu večer, sa posebnim gostima iz Slovačke. DOBRODOŠLI!

 

 
 
Aledory održali veliki koncert i promociju CD-a posvećenog Gospi Karmelskoj

U srijedu, 16. srpnja, na blagdan Gospe Karmelske, Aledory su u prepunoj crkvi BDM Karmelske na Donjoj Drenovi u Rijeci župljanima i gostima pokonili koncert "Volimo Te Majko Karmelska" i promociju nosača zvuka posvećenog Gospi Karmelskoj.

U večeri glazbe i duhovnosti, obogaćenoj svjedočanstvima vjere, te izvrsne glazbene produkcije i vokalne izvedbe, Alen i Dorian su otpjevali većinu pjesama sa novog CD-a, a posebno emotivnu reakciju publike izazvala je pjesma "Dobro jutro Međugorje moje".

Koncert je završio dodjelom priznanja i prigodnih poklona, kojima je župnik vlč Nikica Jurić "Slavujima s Kvarnera" zahvalio na dosadašnjem glazbeno-pastoralnom i duhovnom radu u župi BDM Karmelske, te nosaču zvuka "Majka Božja Karmelska". Galeriju fotografija i ostale video brojeve, te video snimku blagdanskog misnog slavlja pogledajte na našem facebook profilu i you tube channelu.

 

 


 

 

 
"Slavuji s Kvarnera" i Riječke plesne večer proslavile 11. rođendan


U bistrou "Cres" na željezničkom kolodvoru u Rijeci, u četvrtak 10. srpnja 2014. Riječke plesne večeri proslavile su svoj jedanaesti rođendan. Riječke plesne večeri započele su u restoranu Viktorija na Brajdi prije jedanaest godina kao večeri za umirovljenike i starije osobe grada Rijeke na inicijativu dvoje glazbenika Alena i Doriana, poznatijih kao "Slavuji s Kvarnera" ili Duo Aledory. Kako Udruga umirovljenika više nije organizator istih, Riječke plesne večeri proširile su se na sve uzraste, a Aledory su svojim repertoarom šlagera sedamdesetih i osamdesetih te autorskim pjesmama i prigodnim programom i ovaj put oduševili svoju vjernu publiku.

Posebnost ove obljetnice bila je dodjela nagrada za najstarijeg obožavatelja koji redovito dolazi na plesne večeri kao i za najredovitijeg gosta plesnih večeri u sezoni 2013./2014., a vrhunac večeri bila je rođendaska torta koju su Aledory poklonili svim prisutnima. Veliki odaziv i oduševljenje gostiju, garancija dobre zabave i prigodnih programa, pjesme i plesa uz Duo Aledory, te stalno pomlađivanje, pokazuju da je pred Riječkim plesnim večerima sigurna i svijetla budućnost. Ovdje donosimo kratak video prilog proslave, a galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 


 

 
<< Početak < « 31 32 33 34 35 36 37 38 » > Kraj >>
Stranica 32 od 38