Aledory najavili veliki koncert posvećen Gospi Karmelskoj i promociju novog CD-a

Povodom proslave blagdana Gospe Karmelske i obilježavanja 150 obljetnice posvete župe BDM Karmelske na Donjoj Drenovi u Rijeci ( 1864.-2014. ), Aledory će u srijedu, 16. srpnja župljanima Donje Drenove pokloniti veliki koncert, u sklopu kojeg će promovirati novi promotivni nosač zvuka u izdanju župe, posvećen Majci Božjoj Karmelskoj.

Koncert pod nazivom „Volimo Te Majko Karmelska“ započinje u 17 i 30 sati u crkvi BDM Karmelske na Donjoj Drenovi, Cvetkov trg br. 2, a sav prihod od prodaje nosača zvuka ide u župni fond za daljnju obnovu župne crkve.

Nakon koncerta, svečano koncelebrirano misno slavlje u 18 i 30 sati predvoditi će vlč. mr. Vjekoslav Đapić, a pjesmom animirati Aledory.

 

 

 

 

 

 

 

 
Sa skladbom "More zakantalo" Aledory osvojili treće mjesto na Ča skalici Kanala RI


Na Ča skalici, popularnoj TV emisiji Kanala RI i glazbenoj ljestvici pjesama na čakavštini, Aledory su sa skladbom "More zakantalo" ( D. Škrobonja - V. Mlakar ) osvojili visoko treće mjesto. Tom prigodom Alen i Dorian su u posljednjoj emisiji ove sezone izveli pjesmu "Piši mi", dok su "More zakantalo" otpjevali Giovanni Jakovac i Dalibor Herceg.

Galeriju fotografija i cijelu emisiju pogledajte na našim facebook stranicama i youtube kanalu.

 

 


 

 

 
Aledory, Laura i Lorena uspješno nastupili na Vidfestu 2014.

U subotu, 14. lipnja, Aledory su sa Laurom i Lorenom uspješno nastupili na Vidfestu 2014.

Na prepunom Trgu Riječke rezolucije u Rijeci, kvartet se predstavio sa skladbom "Križ svoj zovem pobjedom" ( M. Tomasović-M. Žuvela-V. Mlakar ).

 

 

 

 

 

 
Aledory nastupili na koncertu Domaćeg radija

U nedjelju, 8. lipnja, Aledory su uspješno nastupili na humanitarnom koncertu na Saršonima u Viškovu ( Rijeka ) povodom 200. emisije Domaćeg radia "Domaći kantunić".

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu, a ovdje donosimo video pjesme "More zakantalo", koju su Alen i Dorian otpjevali sa Laurom i Lorenom.

 

 

 


 

 
<< Početak < « 31 32 33 34 35 36 37 38 » > Kraj >>
Stranica 33 od 38