Aledory na Vidfestu 2014. - Rijeka

U subotu, 14. lipnja, Aledory će nastupiti na Vidfestu 2014., riječkom revijalnom festivalu popularne duhovne glazbe.

U 20 sati, na Trgu riječke rezolucije Aledory će se predstaviti sa skladbom "Križ svoj zovem pobjedom", za koju glazbu potpisuje Marko Tomasović, stihove Mario Žuvela, a aranžman Voljen Mlakar.
DOBRODOŠLI!

 

 

 


 
Aledory na humanitarnom koncertu "Domaći kantunić" na Viškovu

Povodom obilježavanja 200. emisije "Domaći kantunić" Domaćeg radia, Aledory će u nedjelju, 8. lipnja od 10 sati nastupiti na humanitarnom koncertu ispred konobe Feniks na Saršonima  - Viškovo .

 

 

 

 

 

 
Aledory i "Želim slijedit Ga" na HTV 2

 

U nedjelju, 16. ožujka, Aledory su, zajedno sa VIS-om Zvuk Neba i zborom "Lahor", pjesmom animirali misno slavlje u crkvi BDM Karmelske na Donjoj Drenovi ( Rijeka ), uz izravan prijenos na HTV 2.
Ovdje donosimo snimku skladbe "Želim slijedit Ga" ( D. Škrobonja ), a čitavu sv. misu i galeriju fotografija možete pogledati na našem facebook profilu.

 

 

 


 

 
Skladba "Za tebe more" nagrađena na Grobničkoj Skali 2013.

 

Na festivalu Grobnička sklala 2013., skladba Za tebe more - glazba i stihovi; Dorian Škrobonja, aranžman; Voljen Mlakar - u izvedbi klape Teran iz Trviža ( Pazin ), osim izvrsnog petog mjesta u ukupnom poretku po glasovima publike, osvojila je i nagradu More, koju dodjeljuje Pomorski radio za najbolju pjesmu na temu mora.

 

 

 


 

 

 
<< Početak < « 31 32 33 34 35 36 37 38 » > Kraj >>
Stranica 34 od 38