Aledory održali uspješne koncerte u Slovačkoj


Na koncertima u Hlohovecu i Trenčinu u Slovačkoj krajem rujna ove godine ( 2013. ), Aledory su otpjevali većinu pjesama sa novog CD-a "Zakantajmo po domaću", a među njima svoje je mjesto našla i poznata skladba "Dalmacija u mom oku", koju su Slavuji z' Kvarnera otpjevali sa zborom "Hlohovčata".

U Trenčinu su se na repertoaru uglavnom našle najljepše autorske pjesme duhovne glazbe, među kojima izdvajamo skladbu "Želim slijedit' Ga", koja je među slovačkom publikom i našom dijasporom u Slovačkoj vrlo popularna.

Galeriju fotografija i ostale glazbene brojeve sa koncerta, pogledajte na našem facebook profilu i you tube kanalu.

 

 

 


 

 
Aledory gostovali na Kanalu Ri i RiTV-u

 

U sklopu promocije novog CD-a "Zakantajmo po domaću", Aledory su gostovali na riječkim TV postajama, Kanalu Ri i RiTV-u.

 

 

 


 

 
Rođendanski koncert Dua Aledory "Zakantajmo po domaću" povodom 15. obljetnice djelovanja

Velikim rođendanskim koncertom i predstavljanjem novog CD-a "Zakantajmo po domaću", Aledory, najpoznatiji i najproduktivniji hrvatski duo zabavne i popularne duhovne glazbe, proslaviti će 15. obljetnicu postojanja i djelovanja.


Slavuji z Kvarnera – Alen i Dorian Škrobonja, školovani glazbenici i kantautori, svoju su uspješnu karijeru započeli davne 1998. godine ljetnim gažama po Kvarneru. Od tada do danas, svojim su pjesmama i samostalnim koncertima obišli cijelu Hrvatsku, a nastupali su i u Sloveniji i Slovačkoj.

Zajedno sa obitelji, brojnim prijateljima, vjernom publikom i glazbenim gostima, rođendanski koncert "Zakantajmo po domaću" Aledory će održati u subotu, 5. listopada u kongresnoj dvorani Hotela Neboder u Rijeci, s početkom u 19 sati.

Ulaznice po cijeni od 24 kn mogu se nabaviti na dan koncerta, na ulazu u Hotel Neboder od 18 sati.

Dobrodošli!

 

 

 


 

 
Aledory i Laura uspješno nastupili na koncertu "Pružimo ruke za ljubav"!

 

Na ljetnoj pozornici Opatija, Aledory su sa malom Laurom u subotu, 7. rujna uspješno nastupili na humanitarnom koncertu "Pružimo ruke za ljubav 2013.".

http://kvarnerski.com/aledory-nastupali-za-pomoc-invalidima/

 

 

 


 

 
<< Početak < « 31 32 33 34 35 36 37 38 » > Kraj >>
Stranica 36 od 38