Aledory - ove nedjelje koncert duhovne glazbe u Vrbniku

Uoči blagdana Velike Gospe, Aledory će u nedjelju, 11. kolovoza,  u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Vrbniku ( otok Krk ), nakon Misnog slavlja u 10 i 30 sati, koje će predvoditi župnik mons. Ivan Brnić, održati Marijanski koncert duhovne glazbe. Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 


 
"Mogla ni tangi skrit, se je pokazala, spod brhana..." - stihovi su novog ljetnog singla i video spota "Slavuja z Kvarnera"

Ususret ljetu, Slavuji s Kvarnera su za svoje fanove pripremili pravi ljetni video spot za novi single "Kad zatancaš". Isti se nalazi se na njihovom posljednjem nosaču zvuka "Zatancajmo za jubav" u izdanju Menarta, koji i nakon osam mjeseci od objave bilježi odlične prodajne rezultate, posebice u Sloveniji. Glazbu i stihove za ovu softy plesnu ljetnu sambu potpisuje Dorian Škrobonja, aranžman Sandi Čekada, dok se za produkciju video spota pobrinuo EU studio. Uživajte!

 

 

 

 


 

 

 


 
Ove subote "Riječke plesne večeri" uz Aledory u Centru Zamet

U subotu, 29. lipnja od 19 sati nastavljaju se Riječke plesne večeri "Zatancajmo za jubav" uz Duo Aledory kao dio projekta "Rijeka 2020. - Europska prijestolnica kulture". Zbog tehničkih razloga, plesne večeri su iz RiHuba preseljene u novi prostor male dvorane Centra Zamet, Trg riječkih olimpijaca 1., Rijeka, gdje će se svake druge subote održavati do kraja 2019. godine. Ranije objavljeni kućni red i dalje vrijedi, ulaz je slobodan. Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 


 
Ovaj petak započinju "Riječke plesne večeri 2019." uz Aledory

 

U sklopu projekta "Rijeka 2020. - Europska prijestolnica kulture" u petak, 29. ožujka započinju Riječke plesne večeri 2019. pod nazivom "Zatancajmo za jubav" uz Duo Aledory. Ova tradicionalna manifestacija koja se u Rijeci organizira od 2003. godine ( s prekidom tijekom 2017. i 2018. godine ), održavati će se dva puta mjesečno srijedom i/ili petkom prema rasporedu, u velikoj dvorani RiHuba, Ivana Grohovca 1A, od 19 sati.

U tu je svrhu organizator objavio i kućni red RiHuba, kojeg se treba pridržavati. Ulaz je slobodan, dobrodošli! Naredna plesna večer održati će se u srijedu, 17. travnja.

 

 

 

 

 


 


 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 5 od 37