Aledory - koncert duhovne glazbe ove nedjelje u Rukavcu


U sklopu obilježavanja blagdana župe, Aledory će u nedjelju, 28. listopada, u crkvi Sv. Luke Evanđeliste u Rukavcu, održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". Koncert započinje neposredno nakon Sv. Mise u 10 sati, koju će predvoditi župnik don Niko Cvitkušić.

Ovaj album popularne duhovne glazbe moguće je kupiti na koncertu i na svim prodajnim mjestima Laudata, Croatia Recordsa, Verbuma, ili naručiti poštom na kućnu adresu putem Aledory maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 
Aledory izdali novi nosač zvuka "Zatancajmo za jubav"

Nakon pet godina od posljednjeg nosača zvuka zabavne glazbe „Zakantajmo po domaću“, 1. listopada 2018. izlazi novi, dugoočekivani studijski album dua Aledory pod nazivom „Zatancajmo za jubav“, kojim riječki duo obilježava dvadeset godina karijere.

Novi album sadrži petnaest pjesama na čakavskom dijalektu hrvatskog primorja i Istre, a neki već ranije objavljeni singlovi poput „Na moru rojeni“, „Ne pozabi“, te najnoviji „Dalmatinac i boduli“, koji su Aledory otpjevali sa Matkom Jelavićem, izvrsno su prihvaćeni i od publike i od glazbenih urednika radijskih postaja. Kako sugeriraju naslovi skladbi poput „Zatancajmo za jubav“, „Kad zatancaš“ i „Naš valcer“, riječ je o ljubavnim pjesmama bržeg ritma, namjenjenim plesnim zabavama, iako je frontman Dorian Škrobonja, koji autorski potpisuje većinu pjesama, i ovaj put cijeli nosač zvuka začinio svojom omiljenom tematikom mora i rodnog kraja.

Osim Matka Jelavića, „Slavuji s Kvarnera“ su na albumu ponovno okupili i mnogobrojne druge respektabilne izvođače i glazbene suradnike; anasambel Modri val, muške klape Teran i Tramontana, Alena Vitasovića, Špelu i druge, te slovenskog producenta Sandija Čekadu, koji je aranžirao većinu pjesama.

Novi album u izdanju diskografske kuće Menart, u prodaji je od 1. listopada 2018. u svim boljim CD shopovima i knjižarama "Znanje" u Hrvatskoj ( po cijeni od 59,00 kn ) i Sloveniji ( po cijeni od 8,00 EUR ), ili narudžbom na kućnu adresu putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ( po cijeni od 49,00 kn / 7,00 EUR ).

Prodajna mjesta u Rijeci:

Dallas Music Shop, Splitska 2a, 51000 Rijeka

Croatia Records, Užarska 3, 51000 Rijeka

Znanje knjižara, Užarska 1, 51000 Rijeka

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory potpisali ekskluzivni ugovor sa regionalnom diskografskom kućom Menart

Početkom kolovoza poznati riječki duo Aledory potpisao je ekskluzivni ugovor sa izdavačkom kućom Menart, jednom od vodećih diskografskih kompanija u regiji, koja će izdati njihov novi studijski nosač zvuka zabavne glazbe za hrvatsko i slovensko tržište.


Aledory - „Slavuji s Kvarnera“ uskoro će objaviti novi singl i video spot, dok se izlazak novog albuma, povodom obilježavanja dvadesete obljetnice njihove karijere, očekuje krajem rujna ove godine.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - nosač zvuka ususret reviji kampananja "Marijin zvon 2018.", Baška

Ususret obilježavanju desete obljetnice revije kampananja u Baškoj ( otok Krk ), izašao je novi nosač zvuka riječkog dua Aledory pod nazivom Marijin Zvon. Osim naslovne, svečane pjesme kampananja, CD sadrži i druge pjesme posvećene Gospi. Glazbu i stihove svih pjesama potpisuje Dorian Škrobonja, a urednica izdanja je Blandina Marković-Randić.

U organizaciji Društva Sinjali Baška, deseta obljetnica kampananja u Baškoj i predstavljanje svečane pjesme i nosača zvuka Marijin zvon održati će se u utorak, 14. kolovoza, ispred crkve Presvetog Trojstva u Baškoj, s početkom u 21 sat.


CD Marijin zvon možete nabaviti na predstavljaju ili naručiti upitom kod izdavača: Društvo Sinjali, Ulica Kralja Zvonimira 114, 51523 Baška ( otok Krk ), Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 7 od 37