Na Skali 2018. Valter Simčić i skladba "Prvi put" osvojili 3. nagradu publike

Na jubilarnom, dvadesetom izdanju festivala zabavne glazbe na čakavštini, Grobničkoj skali 2018., Valter Simčić je sa skladbom "Prvi put", za koju glazbu i stihove potpisuje Dorian Škrobonja, a aranžman Voljen Mlakar, u jakoj konkurenciji kvalitetnih skladbi, izvedbi i izvođača, osvojio treću nagradu publike. Čestitke Valteru!

 

 


 

 

 

 

 

 
Ne znate što pokloniti Vašim najmilijima? "Slavuji z Kvarnera" izdali novi CD "Zatancajmo za jubav"


U izdanju diskografske kuće Menart, objavljen je novi nosač zvuka riječkog dua Aledory "Zatancajmo za jubav". CD, koji sadrži 15 novih pjesama, po cijeni od 49,00 kn možete naručiti putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript i osobno preuzeti u našem Fan shopu na D. Drenovi, Drenovski put 23, 51000 Rijeka, svakim danom 8-21 h, ili zatražiti dostavu na kućnu adresu.

Više o nosaču zvuka "Zatancajmo za jubav" pročitajte na www.aledory.com .

Po cijeni od 59,00 kn, novi CD "Slavuja z Kvarnera" možete kupiti na slijedećim prodajnim mjestima u Rijeci:

Dallas Music Shop, Splitska 2a, 51000 Rijeka

Croatia Records, Užarska 3, 51000 Rijeka

Znanje knjižara, Užarska 1, 51000 Rijeka

Hvala na povjerenju!

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory premijera - SKANDAL - hoće li novi glazbeni spot "Slavuja z' Kvarnera" rezultirati razvodima brakova popularnih riječkih glazbenika?


"Zatancajmo za jubav" novi je single i glazbeni spot riječkog dua Aledory, istovremeno i naslovna skladba novog nosača zvuka, objavljenog početkom listopada u izdanju diskografske kuće Menart. Pjesmu su zajedno otpjevali i odsvirali Alen, Dorian i ansambel Modri Val iz Kopra u studiju slovenskog producenta Sandija Čekade, dok je video spot u produkciji Braneweb studija Rijeka i suradnji sa riječkim modelom Norom Kalc, sniman na lokacijama Uvale Scoot u Kraljevici.

Novi album "Zatancajmo za jubav" u prodaji je od 1. listopada 2018. u svim boljim CD shopovima i knjižarama "Znanje" u Hrvatskoj ( po cijeni od 59,00 kn ) i Sloveniji ( po cijeni od 8,00 EUR ), ili narudžbom na kućnu adresu putem e-maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili Aledory FAN WEBSHOPA ( po cijeni od 49,00 kn / 7,00 EUR ).

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert duhovne glazbe ove nedjelje u Rukavcu


U sklopu obilježavanja blagdana župe, Aledory će u nedjelju, 28. listopada, u crkvi Sv. Luke Evanđeliste u Rukavcu, održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". Koncert započinje neposredno nakon Sv. Mise u 10 sati, koju će predvoditi župnik don Niko Cvitkušić.

Ovaj album popularne duhovne glazbe moguće je kupiti na koncertu i na svim prodajnim mjestima Laudata, Croatia Recordsa, Verbuma, ili naručiti poštom na kućnu adresu putem Aledory maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 7 od 38