Aledory - duhovnom pjesmom obasjali Križ pobjede

Ususret obillježavanju blagdana Svete Ane, Aledory su u nedjelju, 22. srpnja, nakon jutarnjeg misnog slavlja, koje je u crkvi Sv. Ane na Gornjoj Vežici u Rijeci predvodio župnik vlč. Michele Cittadino, održali nadahnuti koncert duhovnih šansona i promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Osim dobro poznatih duhovnih šansona, župljani su u ispunjenoj crkvi imali prilike poslušati i osobna svjedočanstva Alena i Doriana, te kroz molitvu tražiti odgovore na pitanja o svom životu.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - ususret blagdanu Sv. Ane u nedjelju koncert duhovne glazbe na Gornjoj Vežici


Ususret proslavi blagdana Sv. Ane, Aledory će u nedjelju, 22. srpnja, u crkvi Sv. Ane na Gornoj Vežici u Rijeci održati koncert popularne duhovne glazbe i koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato ). Koncert započinje nešto prije 11 sati, nakon jutarnjeg misnog slavlja koje će od 10 sati predvoditi župnik vlč. Michele Cittadino.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert u Bakru posvetili župniku, vlč. Nikici Juriću

U punoj konkatedrali Sv. Andrije apostola u Bakru, u nedjelju, 24. lipnja, na svetkovinu rođenja Ivana Krstitelja, svečanim misnim slavljem i koncertom duhovne glazbe VIS-a Aledory, vlč. Nikica Jurić proslavio je 21. obljetnicu svećeništva. Misno slavlje je svojim anđeoskim glasovima animirao mješoviti župni zbor, pjevajući na straoslavenskom jeziku.


Vlč. Nikica zahvalio je Trojedinom Bogu na svom, kako sam kaže najljepšem pozivu na svijetu i svojim roditeljima, koji su cijeli svoj ovozemaljski život posvetili molitvi, postu i pokori za njegovo zvanje. "Danas kada pogledam unazad unatoč svim preprekama i teškoćama s kojima se susrećem u svom poslanju, ja sam najsretniji čovjek na svijetu, radostan što me je milost Božja odabrala da ponizno služim svom Spasitelju i svim Vama draga moja braćo i sestre" - rekao je vlč. Nikica.

Neposredno nakom sv. Mise, VIS Aledory održao je koncert, koji je bio poklon i zahvala vlč. Nikici za sve godine koje su provodili zajedno moleći, i glazbom slaveći Gospodina u župama na Gornjoj i Donjoj Drenovi u Rijeci, a Alen i Dorian osobno su svjedočili i otpjevali neke od najljepših pjesama sa nosača zvuka "Majci", posvećenog vlč. Nikici i njegovim roditeljima, a posebice njegovoj pok. majci Mandi.

Hvala svima koji su na bilo koji način doprinjeli da ovo slavlje prođe dostojanstveno i radosno kako vlč. Nikica i zaslužuje, a najveća hvala dragom Bogu za sav blagoslov i milost koju smo po njegovoj dobroti zaprimili. Molimo Vas da se vlč. Nikice Jurića i dalje sjetite u svojim molitvama kako bi ustrajao na putu koji mu je Gospodin pripravio.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - ove nedjelje koncert duhovne glazbe u Bakru


Povodom blagdana Sv. Ivana Krstitelja i 21. obljetnice svećeništva vlč. Nikice Jurića, Aledory će u nedjelju, 24. lipnja, u crkvi Sv. Andrije apostola u Bakru, neposredno nakon misnog slavlja u 10 i 30 sati, koje će predvoditi župnik, vlč. Nikica Jurić, održati koncert popularne duhovne glazbe pod nazivom "Stavi me kao znak na srce".

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 8 od 37