Aledory - koncert u Bakru posvetili župniku, vlč. Nikici Juriću

U punoj konkatedrali Sv. Andrije apostola u Bakru, u nedjelju, 24. lipnja, na svetkovinu rođenja Ivana Krstitelja, svečanim misnim slavljem i koncertom duhovne glazbe VIS-a Aledory, vlč. Nikica Jurić proslavio je 21. obljetnicu svećeništva. Misno slavlje je svojim anđeoskim glasovima animirao mješoviti župni zbor, pjevajući na straoslavenskom jeziku.


Vlč. Nikica zahvalio je Trojedinom Bogu na svom, kako sam kaže najljepšem pozivu na svijetu i svojim roditeljima, koji su cijeli svoj ovozemaljski život posvetili molitvi, postu i pokori za njegovo zvanje. "Danas kada pogledam unazad unatoč svim preprekama i teškoćama s kojima se susrećem u svom poslanju, ja sam najsretniji čovjek na svijetu, radostan što me je milost Božja odabrala da ponizno služim svom Spasitelju i svim Vama draga moja braćo i sestre" - rekao je vlč. Nikica.


Neposredno nakom sv. Mise, VIS Aledory održao je koncert, koji je bio poklon i zahvala vlč. Nikici za sve godine koje su provodili zajedno moleći, i glazbom slaveći Gospodina u župama na Gornjoj i Donjoj Drenovi u Rijeci, a Alen i Dorian osobno su svjedočili i otpjevali neke od najljepših pjesama sa nosača zvuka "Majci", posvećenog vlč. Nikici i njegovim roditeljima, a posebice njegovoj pok. majci Mandi.

Hvala svima koji su na bilo koji način doprinjeli da ovo slavlje prođe dostojanstveno i radosno kako vlč. Nikica i zaslužuje, a najveća hvala dragom Bogu za sav blagoslov i milost koju smo po njegovoj dobroti zaprimili. Molimo Vas da se vlč. Nikice Jurića i dalje sjetite u svojim molitvama kako bi ustrajao na putu koji mu je Gospodin pripravio.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - ove nedjelje koncert duhovne glazbe u Bakru


Povodom blagdana Sv. Ivana Krstitelja i 21. obljetnice svećeništva vlč. Nikice Jurića, Aledory će u nedjelju, 24. lipnja, u crkvi Sv. Andrije apostola u Bakru, neposredno nakon misnog slavlja u 10 i 30 sati, koje će predvoditi župnik, vlč. Nikica Jurić, održati koncert popularne duhovne glazbe pod nazivom "Stavi me kao znak na srce".

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

 
ALEDORY - EMOTIVNIM KONCERTOM U CRIKVENICI POSVJEDOČILI BLAGOSLOV KRIŽA

Povodom proslave blagdana Sv. Antuna Padovanskog, Aledory su u nedjelju, 10. lipnja, u crkvi Sv. Antuna u Crikvenici održali koncert moderne duhovne šanosne i promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". I ovim  koncertom, nadahnutim i snažnim izvedbama, osobnim svjedočanstvima i porukama nade, ljubavi i mira, "Slavuji s Kvarnera" su u zajedništvu proslavljali Gospodina, i još jednom dokazali da su ponajbolji hrvatski duo duhovne glazbe.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert "Križ svoj zovem pobjedom" ove nedjelje u Crikvenici

Ususret proslavi blagdana župe, "Slavuji s Kvarnera" će u nedjelju, 10. lipnja, u Crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Crikvenici održati koncertnu promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato ). Koncert će započeti nakon Sv. mise, koju će u 9 sati predvoditi fra Nediljko Jerkan.

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 8 od 38