Aledory - duhovnom pjesmom i osobnim svjedočanstvima rasplakali Matuljce

Ususret blagdanu Duhova, Aledory su u nedjelju, 28. svibnja, nakon jutarnjeg misnog slavlja, koje  je u crkvi Krista Kralja u Matuljima predvodio župnik vlč. Kristijan Malnar, održali nadahnuti koncert duhovnih šansona i promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Osim dobro poznatih duhovnih šansona, župljani su u do zadnjeg mjesta ispunjenoj crkvi imali prilike poslušati i osobna svjedočanstva Alena i Doriana, te kroz molitvu tražiti odgovore na pitanja o svom životu.

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" u Matuljima

U nedjelju, 28. svibnja, "Slavuji s Kvarnera" će u župnoj crkvi Krista Kralja u Matuljima održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ). Koncert započinje u 11 sati, nakon jutarnjeg misnog slavlja koje će predvoditi župnik vlč. Kristijan Malnar.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 
Aledory nagrađeni na međunarodnom festivalu Glazbe i Poezije u Fužinama

Aledory nastavljaju sa tradicijom zapaženih festivalskih nastupa. Na međunarodnom Music and Poetry fest 2017., održanom u subotu, 13. svibnja u Fužinama, "Slavuji s Kvarnera" su sa skladbom Ljubavnici ( D. Škrobonja-D. Škrobonja-R. Grubišić ) osvojili nagradu za najboljeg debitanta festivala.

Zanimljivo je spomenuti da je ista skladba već ranije nagrađena na "Darfestu" u Daruvaru drugom nagradom stručnog žirija, te na festivalu "Zlatne note" u Križevcima prvom nagradom publike.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert u Jelšanama poklonili svim majkama


Povodom Majčinog dana, Aledory su u nedjelju, 14. svibnja, u župnoj crkvi Marijina Uznesenja u Jelšanama ( Ilirska Bistrica-SLO ) održali koncert moderne duhovne glazbe i promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". I ovim koncertom, posebno posvećenim svim majkama, nadahnutim i snažnim izvedbama, osobnim svjedočanstvima i porukama nade i ljubavi, "Slavuji s Kvarnera" su u zajedništvu proslavljali Trojedinog Boga i Njegovu Majku Mariju.

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 8 od 34