Aledory - nosač zvuka ususret reviji kampananja "Marijin zvon 2018.", Baška

Ususret obilježavanju desete obljetnice revije kampananja u Baškoj ( otok Krk ), izašao je novi nosač zvuka riječkog dua Aledory pod nazivom Marijin Zvon. Osim naslovne, svečane pjesme kampananja, CD sadrži i druge pjesme posvećene Gospi. Glazbu i stihove svih pjesama potpisuje Dorian Škrobonja, a urednica izdanja je Blandina Marković-Randić.

U organizaciji Društva Sinjali Baška, deseta obljetnica kampananja u Baškoj i predstavljanje svečane pjesme i nosača zvuka Marijin zvon održati će se u utorak, 14. kolovoza, ispred crkve Presvetog Trojstva u Baškoj, s početkom u 21 sat.


CD Marijin zvon možete nabaviti na predstavljaju ili naručiti upitom kod izdavača: Društvo Sinjali, Ulica Kralja Zvonimira 114, 51523 Baška ( otok Krk ), Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - duhovnom pjesmom obasjali Križ pobjede

Ususret obillježavanju blagdana Svete Ane, Aledory su u nedjelju, 22. srpnja, nakon jutarnjeg misnog slavlja, koje je u crkvi Sv. Ane na Gornjoj Vežici u Rijeci predvodio župnik vlč. Michele Cittadino, održali nadahnuti koncert duhovnih šansona i promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Osim dobro poznatih duhovnih šansona, župljani su u ispunjenoj crkvi imali prilike poslušati i osobna svjedočanstva Alena i Doriana, te kroz molitvu tražiti odgovore na pitanja o svom životu.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - ususret blagdanu Sv. Ane u nedjelju koncert duhovne glazbe na Gornjoj Vežici


Ususret proslavi blagdana Sv. Ane, Aledory će u nedjelju, 22. srpnja, u crkvi Sv. Ane na Gornoj Vežici u Rijeci održati koncert popularne duhovne glazbe i koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato ). Koncert započinje nešto prije 11 sati, nakon jutarnjeg misnog slavlja koje će od 10 sati predvoditi župnik vlč. Michele Cittadino.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert u Bakru posvetili župniku, vlč. Nikici Juriću

U punoj konkatedrali Sv. Andrije apostola u Bakru, u nedjelju, 24. lipnja, na svetkovinu rođenja Ivana Krstitelja, svečanim misnim slavljem i koncertom duhovne glazbe VIS-a Aledory, vlč. Nikica Jurić proslavio je 21. obljetnicu svećeništva. Misno slavlje je svojim anđeoskim glasovima animirao mješoviti župni zbor, pjevajući na straoslavenskom jeziku.


Vlč. Nikica zahvalio je Trojedinom Bogu na svom, kako sam kaže najljepšem pozivu na svijetu i svojim roditeljima, koji su cijeli svoj ovozemaljski život posvetili molitvi, postu i pokori za njegovo zvanje. "Danas kada pogledam unazad unatoč svim preprekama i teškoćama s kojima se susrećem u svom poslanju, ja sam najsretniji čovjek na svijetu, radostan što me je milost Božja odabrala da ponizno služim svom Spasitelju i svim Vama draga moja braćo i sestre" - rekao je vlč. Nikica.

Neposredno nakom sv. Mise, VIS Aledory održao je koncert, koji je bio poklon i zahvala vlč. Nikici za sve godine koje su provodili zajedno moleći, i glazbom slaveći Gospodina u župama na Gornjoj i Donjoj Drenovi u Rijeci, a Alen i Dorian osobno su svjedočili i otpjevali neke od najljepših pjesama sa nosača zvuka "Majci", posvećenog vlč. Nikici i njegovim roditeljima, a posebice njegovoj pok. majci Mandi.

Hvala svima koji su na bilo koji način doprinjeli da ovo slavlje prođe dostojanstveno i radosno kako vlč. Nikica i zaslužuje, a najveća hvala dragom Bogu za sav blagoslov i milost koju smo po njegovoj dobroti zaprimili. Molimo Vas da se vlč. Nikice Jurića i dalje sjetite u svojim molitvama kako bi ustrajao na putu koji mu je Gospodin pripravio.

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 8 od 37