Aledory nagrađeni na međunarodnom festivalu Glazbe i Poezije u Fužinama

Aledory nastavljaju sa tradicijom zapaženih festivalskih nastupa. Na međunarodnom Music and Poetry fest 2017., održanom u subotu, 13. svibnja u Fužinama, "Slavuji s Kvarnera" su sa skladbom Ljubavnici ( D. Škrobonja-D. Škrobonja-R. Grubišić ) osvojili nagradu za najboljeg debitanta festivala.

Zanimljivo je spomenuti da je ista skladba već ranije nagrađena na "Darfestu" u Daruvaru drugom nagradom stručnog žirija, te na festivalu "Zlatne note" u Križevcima prvom nagradom publike.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert u Jelšanama poklonili svim majkama


Povodom Majčinog dana, Aledory su u nedjelju, 14. svibnja, u župnoj crkvi Marijina Uznesenja u Jelšanama ( Ilirska Bistrica-SLO ) održali koncert moderne duhovne glazbe i promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". I ovim koncertom, posebno posvećenim svim majkama, nadahnutim i snažnim izvedbama, osobnim svjedočanstvima i porukama nade i ljubavi, "Slavuji s Kvarnera" su u zajedništvu proslavljali Trojedinog Boga i Njegovu Majku Mariju.

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory na „Music & Poetry fest 2017.“ u Fužinama


U subotu, 13. svibnja, "Slavuji s Kvarnera" će nastupiti na 3. međunarodnom festivalu pjesme i poezije u Fužinama. S početkom u 19 sati u Domu kulture u Fužinama,  Aledory će se predstaviti sa skladbom "Ljubavnici", za koju glazbu i stihove potpisuje Dorian Škrobonja, a aranžman Robert Grubišić.

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" u Jelšanama

U nedjelju, 14. svibnja, "Slavuji s Kvarnera će gostovati u crkvi Marijina Uznesenja u Jelšanama - Ilirska Bistrica ( SLO ), gdje će održati koncert popularne duhovne glazbe i koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". Koncert započinje u 11 i 30 sati, nakon jutarnjeg misnog slavlja koje će predvoditi župnik don Branko Balažic.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 9 od 35