Aledory na „Music & Poetry fest 2017.“ u Fužinama


U subotu, 13. svibnja, "Slavuji s Kvarnera" će nastupiti na 3. međunarodnom festivalu pjesme i poezije u Fužinama. S početkom u 19 sati u Domu kulture u Fužinama,  Aledory će se predstaviti sa skladbom "Ljubavnici", za koju glazbu i stihove potpisuje Dorian Škrobonja, a aranžman Robert Grubišić.

Ulaz je slobodan. Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" u Jelšanama

U nedjelju, 14. svibnja, "Slavuji s Kvarnera će gostovati u crkvi Marijina Uznesenja u Jelšanama - Ilirska Bistrica ( SLO ), gdje će održati koncert popularne duhovne glazbe i koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". Koncert započinje u 11 i 30 sati, nakon jutarnjeg misnog slavlja koje će predvoditi župnik don Branko Balažic.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - duhovnom pjesmom oduševili Veprinac

Ususret obilježavanju blagdana župe na Veprincu, Aledory su na bijelu nedjelju, 23. travnja, nakon jutarnjeg misnog slavlja, koje je u župnoj crkvi Sv. Marka Evanđeliste predvodio župnik vlč. Anto Aračić, održali nadahnuti koncert duhovnih šansona i promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" na Veprincu

Usuret blagdanu župe, Aledory će u nedjelju, 23. travnja, u crkvi Sv. Marka Evanđeliste u Veprincu, održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". Koncert započinje u 11 i 30 sati, nakon misnog slavlja koje će predvoditi župnik vlč. Anto Aračić.


Ovaj poseban album popularne duhovne glazbe moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Laudata, Croatia Recordsa, Verbuma, ili naručiti poštom na kućnu adresu putem Aledory maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 9 od 34