"Slavuji s Kvarnera" u utorak, 27. veljače, gosti Ča skalice Kanala Ri


U utorak, 27. veljače, od 21 sat Aledory će gostovati u Ča skalici, popularnoj kontakt TV emisiji Kanala Ri. Tom će prilikom predstaviti video spot za pjesmu "Ne pozabi", i izvesti nekoliko novih pjesama, između ostalih i aktualni single "Dalmatinac i boduli", kojima će najaviti i novi nosač zvuka.

 

 

 

 

 

 

 
"Slavuji s Kvarnera" snimili duet sa legendom hrvatske zabavne glazbe

U  2018. godinu "Slavuji s Kvarnera" ulaze sa novom pjesmom "Dalmatinac i boduli", koju su otpjevali sa legendom hrvatske zabavne glazbe, popularnim Matkom Jelavićem.


Glazbenik-pjevač i skladatelj, vječni romantik, poznat po mnogobrojnim bezvremenskim hitovima kao što su "Crna ženo", "Ti samo Ti", "Sretno ti bilo anđele", "Rodija se sin", "Ti si samo za me rođena", "Majko stara" itd... i u ovoj pjesmi kao pravi dalmatinac jubi i piva uz gitaru, dok boduli Alen i Dorian kantaju svojoj vile, o ljubavi, ali i o tome kako su Dalmacija i Bodulija samo dva dijela istog hrvatskog srca.

Novi hit single, za koji glazbu i stihove potpisuje Dorian Škrobonja, a aranžman Sandi Čekada, moći ćete, od 22. siječnja poslušati na svim radio postajama, a naći će se i na novom albumu riječkog dua.

 

 

 

 

 

 

 

 
PREMIJERA! "Slavuji s Kvarnera" snimili novi video spot za pjesmu "Ne pozabi"

U produkciji Braneweba, "Slavuji s Kvarnera" predstavljaju novi video uradak za hit single "Ne pozabi" ( R. Grubušić-G. Drča-R. Grubišić ), koja će se naći i na njihovom novom nosaču zvuka.


Na tragu uspješnica "More zakantalo", "Judi od mora", "Za tebe more" i "Na moru rojeni", i ova pjesma i video spot u središte doživljaja stavljaju teme mora i rodnog kraja, što je nekoliko posljednjih godina dominantno i zaštitno obilježje riječkog dua. U režiji Aledory TV-a, spot je sniman u Bakarcu, između ostalih i na lokaciji nekadašnjeg poznatog disko kluba Neptun, koji je dan nakon završetka snimanja srušen, a glavnu ulogu tumači Milo Čakavac Epson. Uživajte!

 

 

 

 

 

 

 

 
"Bodulski tanci" najslušanija pjesma prošlogodišnje Skale, "Naš valcer" osvojio publiku

Na Grobničkoj Skali 2017., festivalu zabavne glazbe na čakavštini, održanom u subotu, 9. prosinca u Čavlima, skladba "Bodulski tanci" ( D. Škrobonja-D. Škrobonja-D. Škrobonja/I. Lesica ) u izvedbi Dine Jambreka najslušanija je pjesma prošlogodišnje Skale, prema izboru slušatelja Radija OK.


Skladba "Naš valcer" ( D. Škrobonja-D. Škrobonja-V. Mlakar ), koju je  otpjevao Valter Simčić, osvojila je treću nagradu publike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 9 od 38