Aledory - ove nedjelje koncert duhovne glazbe u Bakru


Povodom blagdana Sv. Ivana Krstitelja i 21. obljetnice svećeništva vlč. Nikice Jurića, Aledory će u nedjelju, 24. lipnja, u crkvi Sv. Andrije apostola u Bakru, neposredno nakon misnog slavlja u 10 i 30 sati, koje će predvoditi župnik, vlč. Nikica Jurić, održati koncert popularne duhovne glazbe pod nazivom "Stavi me kao znak na srce".

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 

 
ALEDORY - EMOTIVNIM KONCERTOM U CRIKVENICI POSVJEDOČILI BLAGOSLOV KRIŽA

Povodom proslave blagdana Sv. Antuna Padovanskog, Aledory su u nedjelju, 10. lipnja, u crkvi Sv. Antuna u Crikvenici održali koncert moderne duhovne šanosne i promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". I ovim  koncertom, nadahnutim i snažnim izvedbama, osobnim svjedočanstvima i porukama nade, ljubavi i mira, "Slavuji s Kvarnera" su u zajedništvu proslavljali Gospodina, i još jednom dokazali da su ponajbolji hrvatski duo duhovne glazbe.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert "Križ svoj zovem pobjedom" ove nedjelje u Crikvenici

Ususret proslavi blagdana župe, "Slavuji s Kvarnera" će u nedjelju, 10. lipnja, u Crkvi Sv. Antuna Padovanskog u Crikvenici održati koncertnu promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato ). Koncert će započeti nakon Sv. mise, koju će u 9 sati predvoditi fra Nediljko Jerkan.

 

 

 

 

 
"Slavuji s Kvarnera" u utorak, 27. veljače, gosti Ča skalice Kanala Ri


U utorak, 27. veljače, od 21 sat Aledory će gostovati u Ča skalici, popularnoj kontakt TV emisiji Kanala Ri. Tom će prilikom predstaviti video spot za pjesmu "Ne pozabi", i izvesti nekoliko novih pjesama, između ostalih i aktualni single "Dalmatinac i boduli", kojima će najaviti i novi nosač zvuka.

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 9 od 37