Aledory - koncertna promocija CD-a "Križ svoj zovem pobjedom" u Križišću


U nedjelju, 5. studenog, Aledory će u crkvi Presvetog Srca Isusova u Križišću, održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ). Koncert započinje u 11 i 30 sati, nakon misnog slavlja koje će predvoditi župnik vlč. Jaroslav Wilczynski.

Dobrodošli!

 

 

 

 
Aledory u Jadranovu pjesmom i suzama posvjedočili blagoslov Svetog Oca Ivana Pavla II u svojim životima

Povodom spomendana pape Ivana Pavla II, Aledory su u nedjelju, 22. listopada, nakon jutarnjeg misnog slavlja, koje  je u crkvi Sv. Jakova u Jadranovu predvodio župnik vlč. Jaroslaw Wilczynski, održali nadahnuti koncert popularne duhovne glazbe i promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Emotivnim osobnim svjedočanstvima i pjesmom, Alen i Dorian su Svetom Ocu zahvalili na susretu i plodonosnom djelovanju ljubavi i milosrđa u njihovim životima.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncertna promocija CD-a "Križ svoj zovem pobjedom" u Jadranovu


Povodom spomendana Ivana Pavla II, Aledory će u nedjelju, 22. listopada, u crkvi Sv. Jakova u Jadranovu, održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ). Koncert započinje u 9 sati, nakon misnog slavlja koje će predvoditi župnik vlč. Jaroslav Wilczynski.

Dobrodošli!

 

 

 

 
Aledory - emotivnim koncertom u Puli posvjedočili blagoslov Križa

 


Povodom proslave blagdana Sv. Antuna Padovanskog, Aledory su u nedjelju, 18. lipnja, u crkvi Sv. Antuna u Puli održali koncert moderne duhovne šanosne i promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom". I ovim koncertom, nadahnutim i snažnim izvedbama, osobnim svjedočanstvima i porukama nade, ljubavi i mira, "Slavuji s Kvarnera" su u zajedništvu proslavljali Gospodina, i još jednom dokazali da su ponajbolji hrvatski duo duhovne glazbe.

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 9 od 37