PREMIJERA! "Slavuji s Kvarnera" snimili novi video spot za pjesmu "Ne pozabi"

U produkciji Braneweba, "Slavuji s Kvarnera" predstavljaju novi video uradak za hit single "Ne pozabi" ( R. Grubušić-G. Drča-R. Grubišić ), koja će se naći i na njihovom novom nosaču zvuka.


Na tragu uspješnica "More zakantalo", "Judi od mora", "Za tebe more" i "Na moru rojeni", i ova pjesma i video spot u središte doživljaja stavljaju teme mora i rodnog kraja, što je nekoliko posljednjih godina dominantno i zaštitno obilježje riječkog dua. U režiji Aledory TV-a, spot je sniman u Bakarcu, između ostalih i na lokaciji nekadašnjeg poznatog disko kluba Neptun, koji je dan nakon završetka snimanja srušen, a glavnu ulogu tumači Milo Čakavac Epson. Uživajte!

 

 

 

 

 

 

 

 
"Bodulski tanci" najslušanija pjesma prošlogodišnje Skale, "Naš valcer" osvojio publiku

Na Grobničkoj Skali 2017., festivalu zabavne glazbe na čakavštini, održanom u subotu, 9. prosinca u Čavlima, skladba "Bodulski tanci" ( D. Škrobonja-D. Škrobonja-D. Škrobonja/I. Lesica ) u izvedbi Dine Jambreka najslušanija je pjesma prošlogodišnje Skale, prema izboru slušatelja Radija OK.


Skladba "Naš valcer" ( D. Škrobonja-D. Škrobonja-V. Mlakar ), koju je  otpjevao Valter Simčić, osvojila je treću nagradu publike.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Aledory u Križišću održali nadahnuti koncert duhovne glazbe

U sklopu obillježavanja blagdana Svih Svetih, Aledory su u nedjelju, 5. studenog, nakon jutarnjeg misnog slavlja, koje  je u crkvi Presvetog srca Isusova u Križišću predvodio župnik vlč. Jaroslav Wilczynski, održali nadahnuti koncert duhovnih šansona i promociju nosača zvuka popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Osim dobro poznatih duhovnih šansona, župljani su u ispunjenoj crkvi imali prilike poslušati i osobna svjedočanstva Alena i Doriana, te kroz molitvu tražiti odgovore na pitanja o svom životu.

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncertna promocija CD-a "Križ svoj zovem pobjedom" u Križišću


U nedjelju, 5. studenog, Aledory će u crkvi Presvetog Srca Isusova u Križišću, održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ). Koncert započinje u 11 i 30 sati, nakon misnog slavlja koje će predvoditi župnik vlč. Jaroslav Wilczynski.

Dobrodošli!

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 10 od 37