"Iskreno" - Aledory u srijedu, 19. travnja u emisiji TV Nove

Povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, u srijedu, 19. travnja, Aledory će gostovati kod Adriana Šćulca u popularnoj kontakt emisiji istarske TV Nove "Iskreno". Od 21 i 30 sati u TV studiju "Slavuji s Kvarnera" javno će posvjedočiti svoju vjeru i predstaviti novi nosač popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" u izdanju Laudata.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncertom duhovne glazbe razdragali srca Klanjaca

Ususret blagdanu Uskrsa, u nedjelju, 26. ožujka, "Slavuji s Kvarnera" su nakon jutarnjeg misnog slavlja u crkvi sv. Jeronima u Klani održali još jedan uspješan koncert i koncertnu promociju CD-a popularne duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ).

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 
Ičići zapjevali sa "Slavujima s Kvarnera"


U sklopu obilježavanja blagdana Sv. Josipa, Aledory su u nedjelju, 19. ožujka, u crkvi Sv. Ivana od Boga u Ičićima održali nadahnuti koncert popularne duhovne glazbe i koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" ( Laudato, 2015. ). Tijekom koncerta, "Slavuji s Kvarnera" su predstavili gotovo sve uspješnice sa albuma, a dobro znane pjesme poput "Vjerujem", "Želim slijedit Ga" i "Evo nas Marijo", oduševljena je publika zapjevala zajedno sa riječkim duom.

Galeriju fotografija pogledajte na našem facebook profilu.

 

 

 

 

 

 

 
Aledory - koncert duhovne glazbe "Križ svoj zovem pobjedom" u Klani


Ususret blagdanu Uskrsa, Aledory će u nedjelju, 26. ožujka, u crkvi Sv. Jeronima u Klani održati koncertnu promociju nosača zvuka "Križ svoj zovem pobjedom" - Laudato, 2015.. Koncert započinje u 11 i 30 sati, nakon jutarnjeg misnog slavlja koje će predvoditi župnik vlč. Jure Moguš.

Dobrodošli!

 

 

 

 

 

 

 
<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
Stranica 10 od 34