ALEDORY “Zakantajmo po domaću” ( 2013. )

Cijena: 49,00 kn / 7,00 EUR

Osobno preuzimanje ( u našem sjedištu ): 0,00 kn, dostava ( u RH ): 15,00 kn

RASPRODANO!

Nakon petnaest godina djelovanja, velikog broja koncerata, festivalskih i drugih nastupa po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, od 9. rujna 2013. u prodaji je novi nosač zvuka, prvijenac zabavne čakavske glazbe Dua Aledory – “Slavuja s Kvarnera”, pod nazivom “Zakantajmo po domaću”.

Za vrhunsku produkciju ovog albuma, kojeg autorski uglavnom potpisuju sami Alen i Dorian, pobrinuli su se majstori produkcije Voljen Mlakar i Robert Grubišić, a potpuni doživljaj četrnaest pjesama sa motivima nezaboravljenih ljubavi, mora i rodnog kraja, osim izvrsnih vokala “Slavuja z Kvarnera” upotpunili su i mnogobrojni gosti; klapa Grobnik, Tamara Brusić, grupa Kolaž, klapa Fortunal i drugi.

Neke pjesme sa novog CD-a, kao što su “Kad pasaju dažji”, nagrađena skladba sa Melodija Kvarnera 2004. ili “Riko jubavi moja”, svojevrsna himna Grada Rijeke, već su ranije objavljene i odavno hitovi na lokalnim radio postajama, pa ne treba sumnjati da će i ostale pjesme s albuma biti jednako tako dobro prihvaćene od publike i od glazbenih kritičara.

Nosač zvuka “Zakantajmo po domaću”, koji je izdan povodom obilježavanja petnaeste obljetnice djelovanja “Slavuja z Kvarnera” ( 1998.-2013. ), moguće je kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa, na nastupima Dua Aledory ili naručiti poštom na kućnu adresu putem maila dorianaledory@gmail.com .